Guide: McDonald’s åpningstider på MOA, meny og mer!

Er du sugen på en deilig burger eller et smakfullt måltid på McDonald’s? Da er McDonald’s på MOA det perfekte stedet for deg! I denne guiden vil vi gi deg informasjon om åpningstider, meny og annen nyttig informasjon om McDonald’s på MOA.

Åpningstider

McDonald’s på MOA har varierte åpningstider for å imøtekomme ulike behov og ønsker. Sjekk tabellen nedenfor for å finne ut når du kan besøke restauranten:

Dag Åpningstid
Mandag 08:00 – 23:00
Tirsdag 08:00 – 23:00
Onsdag 08:00 – 23:00
Torsdag 08:00 – 23:00
Fredag 08:00 – 23:00
Lørdag 09:00 – 23:00
Søndag 09:00 – 23:00

Det er viktig å merke seg at åpningstidene kan variere på helligdager og spesielle arrangementer. Sørg derfor for å sjekke med restauranten eller deres nettside for oppdatert informasjon.

Meny

McDonald’s på MOA har et bredt utvalg av smakfulle og kjente retter som passer for enhver smak. Her er noen av favorittene på menyen:

  • Big Mac:Den klassiske burgeren med to biffburgere, salat, ost og Big Mac-saus.
  • Quarter Pounder Cheese:En saftig biffburger med ost, løk og pickles.
  • Chicken McNuggets:Sprøstekte nuggets laget av rent kyllingkjøtt.
  • Filet-o-Fish:En deilig fiskefilet med tartarsaus og salat.

I tillegg til deilige burgere og nuggets, tilbyr McDonald’s på MOA også et bredt utvalg av salater, wraps, frokostretter og desserter. Du finner garantert noe som passer din smak!

Beliggenhet: MOA gården

McDonald’s på MOA ligger på MOA gården, et populært og tilgjengelig område. MOA gården er kjent for sitt brede utvalg av restauranter, butikker og underholdningstilbud. Et besøk på McDonald’s kan være en god start eller slutt på en dag med shopping og opplevelser.

Du finner McDonald’s på følgende adresse:

MOA gården, 1234 MOA

Gå inn på McDonald’s nettside eller bruk et kart for å finne den enkleste veien til restauranten.

Oppsummering

I denne guiden har vi gitt deg informasjon om McDonald’s på MOA, inkludert åpningstider, meny og beliggenhet. Nå kan du besøke restauranten med trygghet og glede deg til en deilig matopplevelse på McDonald’s.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til McDonald’s i MOA?

McDonald’s i MOA har åpent fra kl. 09.00 til 23.00. Det er viktig å være oppmerksom på at åpningstidene kan variere på helligdager.

Hvilken meny tilbyr McDonald’s i Norge?

McDonald’s i Norge har et bredt utvalg av burgere, nuggets, pommes frites, milkshakes og mye mer. De har også et utvalg av vegetariske og veganske alternativer.

Hvor ligger McDonald’s på MOA?

McDonald’s på MOA ligger på Moavegen 1. Det er enkelt å finne og har god tilgang til parkering.

Er McDonald’s på MOA en restaurant med sitteplasser?

Ja, McDonald’s på MOA har et romslig og komfortabelt spiseområde med sitteplasser. De tilbyr også muligheten til å ta med maten som takeaway.

Kan jeg bestille mat fra McDonald’s på MOA via leveringstjenester?

Ja, McDonald’s på MOA tilbyr hjemlevering via flere populære leveringstjenester. Dette gir deg muligheten til å nyte McDonald’s-maten hjemme eller på kontoret.

Har McDonald’s på MOA noen spesielle tilbud?

McDonald’s på MOA har jevnlig kampanjer og tilbud på ulike produkter. Disse tilbudene kan variere og oppdateres regelmessig på deres offisielle nettsted og sosiale medier.

Kan jeg bestille mat hos McDonald’s på MOA i forkant?

Ja, McDonald’s på MOA tilbyr bestilling på forhånd via deres mobilapp eller nettside. Dette gjør det enkelt å unngå kø og få maten din raskt når du kommer.

Har McDonald’s på MOA et utendørsterrasse?

Ja, McDonald’s på MOA har en utendørsterrasse hvor du kan nyte maten din og ta en pause utendørs. Dette er spesielt populært på solfylte og varme dager.

Kan jeg betale med kort hos McDonald’s på MOA?

Ja, McDonald’s på MOA aksepterer betaling med både kort og kontanter. Du kan også betale via kontaktløs betaling eller mobilappen.

Tilbyr McDonald’s på MOA et lekeområde for barn?

Ja, McDonald’s på MOA har et lekeområde som er spesielt designet for barn. Dette gir barna mulighet til å leke mens de venter på at maten skal bli klar.

Artiklen Guide: McDonald’s åpningstider på MOA, meny og mer! har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 31 anmeldelser