Norske åpningstider: Meny, Helgø, Kiwi og mer i påsken og nyttårsaften

Å vite åpningstidene til butikkene i påske og nyttårsaften kan være veldig nyttig. Det er vanligvis mange forberedelser som skal gjøres før disse høytidene, og det er viktig å vite når butikkene er åpne for å kunne handle inn det man trenger. Dette er spesielt viktig når det gjelder matvarer og andre nødvendigheter.

Meny

En populær dagligvarebutikkkjede i Norge er Meny. De har mange butikker over hele landet, og det er vanligvis stor etterspørsel etter deres åpningstider i påsken og på nyttårsaften. Her er noen viktige datoer og åpningstider:

Dato Åpningstider
Påskeaften Vanlige åpningstider
Påskedagen Stengt
1. påskedag Stengt
Nyttårsaften Vanlige åpningstider, men noen butikker kan ha redusert åpningstid
Nyårsdag Stengt
1. nyttårsdag Stengt

I tillegg til disse generelle åpningstidene, kan det være lurt å sjekke spesifikke åpningstider for din lokale Meny-butikk. Noen butikker kan ha litt forskjellige åpningstider avhengig av beliggenhet og utvalg.

Helgø

En annen kjent dagligvarebutikk i Norge er Helgø. De har også mange butikker rundt om i landet. Her er deres generelle åpningstider for påsken og nyttårsaften:

Dato Åpningstider
Påskeaften Vanlige åpningstider
Påskedagen Stengt
1. påskedag Stengt
Nyttårsaften Vanlige åpningstider
Nyårsdag Stengt
1. nyttårsdag Stengt

Vær oppmerksom på at noen avvik kan forekomme for enkelte Helgø-butikker. Det kan være lurt å sjekke spesifikke åpningstider for din lokale butikk.

Kiwi

Kiwi er en annen populær dagligvarebutikk i Norge. De har mange butikker rundt om i landet. Her er deres generelle åpningstider for påsken og nyttårsaften:

Dato Åpningstider
Påskeaften Vanlige åpningstider
Påskedagen Stengt
1. påskedag Stengt
Nyttårsaften Vanlige åpningstider
Nyårsdag Stengt
1. nyttårsdag Stengt

Som med de andre butikkene, kan det være avvik for enkelte Kiwi-butikker. Kontroller alltid spesifikke åpningstider for din lokale Kiwi-butikk.

Det er også verdt å merke seg at det kan være ulike åpningstider for andre butikker og butikkjeder i påsken og på nyttårsaften. Sjekk med din lokale butikk for å være sikker på deres åpningstider.

Oppsummering

Åpningstidene til norske dagligvarebutikker som Meny, Helgø, Kiwi og mer kan variere i påsken og på nyttårsaften. Generelt har de vanlige åpningstider på påskeaften, mens de fleste butikker er stengt på påskedagen og 1. påskedag. For nyttårsaften har de fleste butikker vanlige åpningstider, men det kan være avvik. Det er lurt å sjekke spesifikke åpningstider for din lokale butikk for å være sikker på når de er åpne.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene for Meny i påsken?

Meny har ulike åpningstider i påsken, så det er best å sjekke deres nettside for nøyaktig informasjon.

Hvordan finner jeg åpningstidene for Meny Sartor?

Du kan finne åpningstidene for Meny Sartor på deres nettside eller ved å kontakte butikken direkte.

Har Helgø Meny spesielle åpningstider?

Ja, Helgø Meny kan ha spesielle åpningstider i forbindelse med helligdager. Sjekk deres nettside for oppdatert informasjon.

Er det mulig å kjøpe øl på påskeaften?

Det kan være ulike regler og åpningstider for ølsalg på påskeaften. Sjekk med den lokale butikken for mer informasjon.

Hva er åpningstidene for Kiwi Kringsjå?

Du kan finne åpningstidene for Kiwi Kringsjå på deres nettside eller ved å kontakte butikken direkte.

Hvordan finner jeg åpningstidene for Meny i jula?

Åpningstidene for Meny i jula kan variere, så det er best å sjekke deres nettside eller kontakte butikken direkte for nøyaktig informasjon.

Hvor ligger Kiwi Seljord?

Kiwi Seljord befinner seg på [adresse].

Hvilke butikker har åpent på påskeaften?

Åpningstidene på påskeaften kan variere, så det er lurt å sjekke med den lokale butikken for å få informasjon om åpningstider.

Hva er åpningstidene for Meny Sartor?

Du kan finne åpningstidene for Meny Sartor på deres nettside eller ved å kontakte butikken direkte.

Hvordan er åpningstidene for butikker i påsken 2017?

Åpningstidene for butikker i påsken 2017 kan variere, så det er best å sjekke med den aktuelle butikken for oppdatert informasjon.

Artiklen Norske åpningstider: Meny, Helgø, Kiwi og mer i påsken og nyttårsaften har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 39 anmeldelser