Tekst-tv telia box

Undertekster | Telia Kundeservice

Følg stegene på denne siden for å skru på tekst for nedsatt hørsel på TV-boksen fra Telia.

For å slå på undertekster, trykk på “OK” mens du ser på direkte-TV. Da skal du få opp et valg om tekst for hørselshemmede. Les mer her.

Teksting | Telia Kundeservice

Slik skrur du på teksting for nedsatt hørsel – Her får du hjelp til å løse problemer med TV-bokser fra Telia (ikke Telia box, se egen veiledning for denne).

Følg stegene på denne siden for å skru på tekst for nedsatt hørsel på TV-boksen fra Telia.

Hvordan Få Tekst-Tv På Telia Box?

Teksting for nedsatt hørsel – Problemer med TV-bokser | Telia Kundeservice

Følg stegene på denne siden for å skru på tekst for nedsatt hørsel på TV-boksen fra Telia. Opptak. Få hjelp til hvordan du gjør opptak med TV fra Telia.

Slik skrur du på teksting for nedsatt hørsel – Her får du hjelp til å løse problemer med TV-bokser fra Telia (ikke Telia box, se egen veiledning for denne). Gjelder både manglende kanaler, feilmeldinger m.m.

Get fjerner muligheten for tekst-TV i sine nye dekodere – NRK

Hvordan få tekst-TV på Telia box? · Trykk på hjem-knappen (den ser ut som et lite hus) · Gå til “Innstillinger” (ser ut som et tannhjul) · Gå til “Tilgjengelighet” …

Telia TV: Ikke tekst tv skandale for hørselssvekkede som …

Hvordan Få Tekst-Tv På Telia Box?

13. mai 2019 — Omtrent syv prosent av befolkningen bruker tekst-TV hver dag ifølge en undersøkelse fra Kantar.

Slik får du fram tekstingen på TV – HLF

Omtale om Telia TV: Ikke tekst tv skandale for hørselssvekkede som kunne hente tekst på svensk og danske kanaler – Omtale av Espen.

Telia Box Arkiver – Vitnett

Telia TV: Ikke tekst tv skandale for hørselssvekkede som kunne hente tekst på svensk og danske kanaler – Omtale av Espen

Der får jeg norsk undertekst på alle norske kanaler. Nyeste getbox i stua. Der får jeg ikke tekst. Har ringt mange ganger, men det virker som de ikke skjønner …

Omtale om Telia TV: Ikke tekst tv skandale for hørselssvekkede som kunne hente tekst på svensk og danske kanaler – Omtale av Espen. Les hva 498 andre mener om Telia TV og del dine egne erfaringer med tv-selskapet på Bytt.no.

Telia TV: Mangler undertekst på norske kanaler – Omtale av Laila

Det er to måter å hente fram teksting av TV-programmer selv, via tekst-TV og såkalt DVB-teksting.

Omtale om Telia TV: Mangler undertekst på norske kanaler – Omtale av Laila. Les hva 498 andre mener om Telia TV og del dine egne erfaringer med tv-selskapet på Bytt.no.

Slik får du fram tekstingen på TV | HLF

Slå av animasjon på Telia Box · Nattlig reboot av Telia Box · Hvordan programmerer jeg fjernkontroll/Tv? … Hvordan slår jeg på undertekst/tekstet TV?

Det er to måter å hente fram teksting av TV-programmer selv, via tekst-TV og såkalt DVB-teksting.

Telia Box Arkiver – Vitnett

Keywords: tekst-tv telia box, tekst tv telia box, teksting nrk telia